Blog

Rólam - pár szóban

Shila Csilla
2019.12.11 10:27

Nem azért kezdtem el szappanokat készíteni, mert ekcémás lett a gyerekem, hanem mert érdekelt. Kíváncsi voltam mivel lehet helyettesíteni a bolti termékeket, hogy egészségesebb dolgokkal találkozzon a családom bőre. Megtaláltam a megoldást...

Az elmúlt pár évben rengeteget olvastam a fürdőszobában fellelhető termékek káros és kevésbé jótékony hatásairól. Elkezdtem itthon lecserélni pár dolgot és ezzel egy időben magam kezdtem készíteni a fürdő-, testápoló termékeket. Először testvajat készítettem, sokadik próbálkozás lett csak igazán sikeres, aztán a dezodorom se hagyott nyugodni és végül szappant is megtanultam készíteni. Persze volt ami nem sikerült, de nem adtam fel, nagyobb volt az akarat és hajtott a kíváncsiság.
Tanulmányozni kezdtem az összetevőket, vajakat, olajokat, tanfolyamokra jártam, természetgyógyászokkal beszélgettem. Így sikerült megalkotni olyan termékeket, amiket már másnak is oda mertem ajándékozni. A családom és a barátok „fürödtek” a jobbnál jobb szappanokban, testvajakban. A gyógynövényes szappan, a fekete szappan, a só szappan működtek náluk, rendbe jött a bőr, múltak a pattanások. A fürdőgolyók, masszázstömbök rendszeres ünnepi ajándékokká váltak.
Ezek a visszacsatolások mind-mind ösztönöztek abban, hogy merjek nagyot álmodni…
És most nektek is elérhetővé tettem a kincseimet. Használjátok egészséggel!

Rengetek ötlet van a fejemben, így folyamatosan lesznek új bőrápoló finomságok az oldalon. Érdemes figyelni!

Addig is válogassatok a szappanok és fürdőgolyók tárházából.


Shila Csilla