Fürdőpraliné

Amilyen kicsi, olyan sokat tud.

Radíroz, hidratál és ápol - akár kádban fürdesz, akár a zuhany alatt állsz. 

 

Nézet:
Sorrend:

Amilyen kicsi, olyan sokat tud.

Akár a zuhanyzást, akár a fürdést kedveled jobban, ez a levendulás fürdőpraliné biztosan nyugtató élményt fog adni Neked. Vizezd be és finoman dörzsöld végig a testedet vele. Az arcodat hagyd ki, mert ott nagyon finom és vékony a bőröd, megsértheted a karcolással. A praliné enyhe kis pezsgésével finoman leradírozza az elhalt hámréteget, kakaóvaj tartalma pedig hihetetlen módon hidratálja, puhítja a bőröd. Ha kádban fürdesz, megteheted azt is, hogy bedobsz egy pralinét a kádba és elmerülsz a vízben. A finomítatlan bio kakaóvaj teszi a dolgát – hidratálja és puhítja a bőröd – Te pedig nyugodtan, ellazulva zárod a napot.

1 190 Ft
Nem vásárolható!

Amilyen kicsi, olyan sokat tud.

Akár reggel, akár este szeretsz mosakodni, ez a rózsaszín fürdőpraliné biztosan hozzátesz a boldogságodhoz, már a látványával is. Vizezd be a kezedben és finoman dörzsöld végig a testedet vele. Az arcodat hagyd ki, mert ott nagyon finom és vékony a bőröd, megsértheted a karcolással. A praliné enyhe kis pezsgésével finoman leradírozza az elhalt hámréteget, bio kakaóvaj tartalma pedig hihetetlen módon hidratálja, puhítja a bőröd. A geránium illóolaj javítja a bőr tónusát, élettel telivé varázsolhatja. Ha kádban fürdesz, megteheted azt is, hogy bedobsz egy pralinét a kádba és elmerülsz a vízben. A finomítatlan bio kakaóvaj teszi a dolgát – hidratálja és puhítja a bőröd.

1 190 Ft
Nem vásárolható!

Amilyen kicsi, olyan sokat tud.

Ha a reggeli zuhanyzást vagy fürdést kedvelői közé tartozol, akkor ez a citromos, mentás fürdőpraliné biztosan beindítja a napodat. Vizezd be és finoman dörzsöld végig a testedet vele. Az arcodat hagyd ki, mert ott nagyon finom és vékony a bőröd, megsértheted a karcolással. A praliné enyhe kis pezsgésével finoman leradírozza az elhalt hámréteget, kakaóvaj tartalma pedig hihetetlen módon hidratálja, puhítja a bőröd. Ha kádban fürdesz, megteheted azt is, hogy bedobsz egy pralinét a kádba és csak elmerülsz a vízben. A finomítatlan bio kakaóvaj teszi a dolgát – hidratálja és puhítja a bőröd – Te pedig frissen kezdheted a napot.

1 190 Ft
Nem vásárolható!
Nézet: